Även när man är på semester i fjällen finns det stora möjligheter att lyssna på musik. Familjen kan till exempel gå på en afterski där ett liveband eller en DJ spelar en härlig mix av musik. På så sätt kan ni ha roligt och lyssna på musik efter en dag i backarna. Men för den icke insatte kan det vara svårt att veta hur man ska vara klädd på en after ski. I den här artikeln får du tips på passande kläder för barnen.

Köp ytterkläder till barnen

När man går på afterski har man samma kläder som man hade i backarna. Därför ska du satsa på bra ytterkläder, vilket du kan hitta hos varumärket 8848 för barn som har olika typer av outdoorkläder för barn och ungdomar. Det finns till exempel olika varianter av vinterjackor som både är långa och korta i olika färger. Sedan finns det också byxor som är enkla att röra sig i både i backarna såväl som på dansgolvet. Sist men inte minst finns det olika accessoarer som gör det där lilla extra för att hålla värmen såväl som att toppa outfiten i form av mössor i olika färger.

Under ytterkläderna är det viktigt att ha värmande och sköna kläder. Om ni ska på afterski kan det till exempel vara praktiskt att ha ett underställ följt av en skjorta och en fleecetröja. På så sätt kan barnet ta av sig ett eller flera plagg när ni börjar att dansa er varma.